Ηρακλειώτικος Τοπικός Οίνος , Ερυθρός
Ποικιλίες : Koτσιφάλι, Μανδηλαριά και Syrah. Ο συνδυασμός των τριών ποικιλιών και η επιλογή της ποιότητας των σταφυλιών, τα οποία προέρχονται μόνο από ξηρικά ιδιόκτητα αμπέλια χαμηλής στρεμματικής απόδοσης, μας επιτρέπει να αποκτήσουμε το εξαιρετικό του χρώμα και το μοναδικό του χαρακτήρα.
Οινοποίηση : Kλασική ερυθρή οινοποίηση.
Χαρακτηριστικά : Xρώμα βαθύ ρουμπινί. Αρώματα που θυμίζουν κόκκινα φρούτα του δάσους. Γεύση πληθωρική, αρωματική, βελούδινη.
Συνδυάζεται : Mε κόκκινα κρέατα στη σχάρα, κυνήγι και πικάντικα τυριά.
Επιδέχεται παλαίωση τουλάχιστον 3 χρόνια.
Θερμοκρασία κατανάλωσης : 17 – 18ο C
|