Ξεροτήγανα ( β )
Υ Λ Ι Κ Α
3 αυγά
χυμό ½ λεμονιού
λάδι
αλάτι
αλεύρι ( για όλες τις χρήσεις ), όσο ΄΄σηκώσει΄΄
νερό
Ε Κ Τ Ε Λ Ε Σ Η
Υπάρχει κι άλλη εκδοχή για την παρασκευή της ζύμης : χτυπάμε μαζί τα αυγά, το λεμόνι, το λάδι και το αλάτι και μόλις γίνουν ένα σώμα προσθέτουμε το αλεύρι και το νερό και τα ζυμώνουμε όλα μαζί. Η μετέπειτα διαδικασία είναι ίδια με τα ΄΄Ξεροτήγανα (α )΄΄
|